HAN'DA KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HAN'DA KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “Han’da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali” yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Festival kapsamında, Rekreasyon Derneği sanatçılarının ve ilçe kadınlarının hazırladığı el işi ürünleri Cumhuriyet meydanında ilçeye gelenlerin beğenisine sunulurken, ekipler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi. Festivale, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Rekreasyon Derneği Başkanı Canan Doğruer ve üyeleri, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, Eskişehir Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı ve üyeleri, Eskişehir’den katılan çeşitli derneklerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Festivalde konuşan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, etkinliğin bu yıl ikincisinin düzenlendiğini belirterek Bu festivale destek veren Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Rekreasyon Derneğine teşekkür etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi