HAN BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HAN BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK
A
a

Eskişehir’in Han İlçe Belediyesi, bu ay meclis toplantısını vatandaşlarında katılımıyla ilçede bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla iç içe yaptı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İlçede bulunan Cumhuriyet Meydanı Meclis Toplantısı için hazırlandı. Saat 10.00’da başlayan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. Toplantıya Han Belediyesi Meclis üyeleri, katip üyeler ve İlçe halkı katıldı. Toplantıda Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, göreve geldiğinden bu zamana kadar geçen 2 yılda yapılan hizmetleri ilçe halkı ve meclis üyeleri ile paylaştı. Ardından Başkan Şanlı, sorulan soruları cevapladı.

Meclis toplantısını Cumhuriyet Meydanında yaparak farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Şanlı, “Halkımızla iç içe meclis toplantısını yaptık. Gündem maddelerinden sonra geçen 2 yılda hizmetlerimizi anlatarak halkımıza hesap verdik. Devam eden ve yapmayı düşündüğümüz projelerimizden bahsettik. Vatandaşlarımız aklına takılan sormayı istediği soruları sorarak onlara cevaplar verdik. Han Belediyesi olarak her zaman halkla iç içe olmaya devam edeceğiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi