GÜNEŞİ GÖRMEK İÇİN KARANLIKTAN GEÇMEK GEREK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç GÜNEŞİ GÖRMEK İÇİN KARANLIKTAN GEÇMEK GEREK
A
a

Eskişehirspor’un forveti Emre Güral önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
s Es’i kötü durumdan çıkartacaklarına inandığını söyleyen Emre, “Güneşi görmek için karanlıktan geçmek gerek. Takımın iyi olması için çalışıyoruz” dedi.

İyi karşılandım
Anadolu Ajansı’na yaptığı röportajda Es Es’e geliş sürecini anlatan Emre, “Beni burada sıcak karşıladılar. O zaman Ertuğrul Sağlam vardı ve iyi karşılanacağımı söylemişti. Ben de Eskişehirspor'u seçtim. Eskişehirspor da bana güzel bir imkan sundu. Yaklaşık 6 ay kadar top oynamayan bir futbolcuyu kadrolarına kattılar. İlk başladığım zamanlar kendimi takımıma adapte etmeye çalıştım. O dönem oynadığım maçlarda 2 gol atabildim.” Dedi.

Samet hoca babalık yapıyor
Samet Aybaba’nın kendisine destek olduğunu söyleyen Emre, “Samet hoca geldiğinden beri bize çok iyi babalık yapıyor ve destek oluyor. Psikolojik anlamda da ileriye itiyor bizi. Samet hoca bize ve bana çok güveniyor. Eskişehirspor kötü durumu hak etmiyor. Takımın iyi olması için çalışıyoruz. Güneşi görmek için bir karanlıktan geçmek gerek. Eskişehirspor'u bu durumdan biraz çıkartabilirsek, biraz nefes alabilirsek daha da güzel olacak."

Kimse rahat uyuyamıyor
Takımda kimsenin rahat uyuyamadığını söyleyen Emre, “Kimse bu durumundan mutlu değil ve rahat uyuyamıyor. Bunu düzeltmek için çalışıyoruz” dedi. Kendi geleceği için de hedefler koyduğunu kaydeden Güral, “Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi istiyorum. Her idmanda bunun için çalışıyorum. Önce Eskişehirspor'u takım olarak güneşe çıkartalım, sonra da hedefim Avrupa Şampiyonası'na gitmek” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi