Gelişim başarılarını kutladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gelişim başarılarını kutladı
A
a

Spor branşlarında elde ettiği başarılarla öm plana çıkan Gelişim Okulları’nda dün coşkulu bir tören düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Başarılı sporculara kutlama yapıldı. Bu arada Cumhuriyet Haftası etkinlikleriyle ilgili hazırlıklar da başlatıldı.

Sporun önde gelen isimleri oradaydı
Gelişim Okulları Okul Bahçesi’nde düzenlenen törene Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz, Eskişehirspor teknik direktör Alpay Özalan, Selka Hentbol başkanı Mert Kaya, Nesine.com Eskişehir Basket oyuncuları, Selka Hentbol oyuncuları, Eskişehirsporlu futbolcular ve birçok okul öğrencisi katıldı.

Başarı hedefliyoruz
Törende konuşan Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz “Bu yılda hem öğretim, hem de sporda başarılı olmak için çalışacağız. Bu konuda deneyimli antrenörlerimiz ile öğrencilerimize güveniyoruz. Ayrıca Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıl dönümünü de coşkuyla kutlayacağız” dedi.

Hedef başarıkarı büyütmek
Gelişim Okulları’nı spor branşında temsil eden ve başarılar yakalayan sporcular dün basına tanıtıldı. Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Atletizm, Eskrim, Badminton, Kort Tenisi, Yüzme, Oryantring ve Futsal branşlarında yaklaşım 500 sporcunun eğitim gördüğü Gelişim Okullarında hedef bu yılda büyük başarılara imza atmak.

Ciritte gururumuz oldu
Gelişim Okulları’nın şampiyon kızı Münevver dünkü törende yer aldı. Genç Kızlar Cirit Atma Türkiye Birinciliği bulunan Gelişim okullarının başarılı sporcusu Münevver Hancı ilimizi ay yıldızlı forma ile Dünya Şampiyonasında mücadele etmişti. Hancı’yı dünkü törende Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz’da tebrik etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi