Fuar Kongre Merkezi imza töreni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuar Kongre Merkezi imza töreni
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğiyle yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı'ndan 10 milyon lira hibe kazanan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nin yapım işi için imza töreni gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

ETO Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Salonu'ndaki imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesinin Eskişehir'in geleceğine adeta damga vuracağını bildirdi.

BEBKA ile başlatılan projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından 10 milyon lira hibe alma başarısı gösterdiğini anlatan Güler, şöyle konuştu:

"Fuar Kongre Merkezi, Eskişehir'in ortak projesidir. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, kentin istikbal projesidir. Projesi, Eskişehir'deki bir şirketin inşa etmesi bizim için önemlidir. Projemiz 53 milyon 581 bin liraya toplam bedelle gerçekleşecek. Merkezin 16 ayda tamamlanması planlanıyor. Projemiz kentin turizmine de ivme kazandıracaktır. Yılın her günü yaşayan, Eskişehir'in turizmine katkı sağlayan bir kongre merkezimiz olacak. Eskişehir'de yapılacak fuarlar ve kongreler,  kent ekonomisine yılda 200 milyon dolarlık katma değer sağlayacak."

Konuşmanın ardından Güler ile merkezin yapım işini üstlenen firmanın sahibi İsmail Ilgaz arasında protokol imzalandı. 

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi