FOTOĞRAFÇILIĞI UZMANINDAN ÖĞRENDİLER

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç FOTOĞRAFÇILIĞI UZMANINDAN ÖĞRENDİLER
A
a

Eskişehir Kent Konseyi ve Eskişehir Sanat Derneği (EFSAD) paydaşlığında düzenlenen “Fujifilm X-Büs Türkiye Yollarında” söyleşi ve atölye çalışmaları, Sazova Bilim ve Kültür Parkı’nda yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye’nin önde gelen gezi ve belgesel fotoğrafçılarından Faruk Akbaş’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılara fotoğrafçılık ile ilgili teknik bilgiler verilerek, uygulamalı fotoğraf çekme çalışmaları gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, fotoğrafçılığı Faruk Akbaş gibi usta bir fotoğraf sanatçısından öğrenmenin çok önemli olduğunu belirterek, “Eskişehir’i onun gözünden görmek heyecan verici” dedi.

Fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş, çıktıkları Türkiye turuna özellikle Eskişehir’den başladıklarını ifade ederek “Eskişehir’de tam anlamıyla bir şehircilik örneği sergileniyor. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.
Akbaş, destekleri için Eskişehir Kent Konseyi ve EFSAD’a teşekkür ederek, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve EFSAD Başkanı Vural Ongun Sayın’a plaket takdim etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi