Feylosofları ziyaret ettiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Feylosofları ziyaret ettiler
A
a

Kuruluş aşamasındaki Tepebaşı Belediyesi Kırsal Hizmet Müdürlüğü adına belediye yetkilileri, sivil toplum kuruluşları temasları kapsamında Eskişehir Porsuk Çayı Feylesofları Derneğini ziyaret etti ve dernek üyelerinin görüşlerini dinledi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Merkeze bağlı köylerin belediyelere mahalle olarak bağlanması ile ihtiyaç haline gelen kırsal birim oluşturulması gerekliliğini Tepebaşı Belediyesi, kurulmasına karar verdiği Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile tedarik etmeyi düşünüyor. Henüz kuruluş aşamasındaki Kırsal Hizmetler Müdürlüğü için düzenlenecek çalıştay öncesi sorumlu belediye yetkilileri şehirdeki kırsal alanla ilgili sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kuruluş aşamasındaki müdürlük adına Proje Koordinatörü İnci Çalışkan, Tarımsal Destek Birimi’nden Veteriner Hekim Hasan Sofuoğlu, Yüksek Ziraat Mühendisi Mesut Durukan Eskişehir Porsuk Çayı Feylesofları Derneği üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

“Derneğin çalışmalarından memnunuz”
Bugüne kadar yürüttükleri çalışmalar adına dernek üyelerine teşekkür eden Proje Koordinatörü İnci Çalışkan, “Özellikle doğal tarım ve yerel dinamiklere dönülmesi açısından ortak yürüttüğümüz projelere olan katkınızdan dolayı dernek üyelerine teşekkür ediyoruz. Sürdürülebilirlik ve aynı zamanda halkımızın desteği bizim için çok önemli, bu sebeple sivil toplum kuruluşlarını oluşturacağımız müdürlük adına çok önemsiyoruz. Esentepe’de ortak yürütmüş olduğumuz mahalle bahçesi projesini çeşitlendirmek ve geliştirmek niyetindeyiz, bunları ayrıntılı olarak tekrar çalıştayda konuşacağımızı umuyorum. Kuruluş aşamasındaki bu birimle bu tarz projeleri desteklemek daha çok imkâna sahip olacağız” dedi.

Dernek adına bu ziyarete çok sevindiklerini belirten dernek başkanı Fevzi Şirin, “Biz doğa için, doğanın talan edilmemesi karşısında elimizden geldiğince durmaya çalışıyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’yle de ortak projeler geliştirmek ve yürütmek amacındayız. Yereli ve doğalı ne kadar desteklerse dernek üyelerimiz kendilerini o kadar kârda sayarlar” ifadelerini kullandı.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi