ETO Paris’te

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ETO Paris’te
A
a

Fransa'nın başkenti Paris’te düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olan SIAL Uluslararası Gıda Fuarı'na katılan Eskişehir Ticaret Odası (ETO) heyeti, uluslararası kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelerek, Eskişehir’in gıda sektöründeki potansiyelini anlattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ETO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın’ın eşlik ettiği Eskişehir Ticaret Odası heyetinde, Eskişehir’in gıda sektöründeki 12 firma yer aldı. 100 ülkeden 6 bine yakın şirketin katıldığı fuarda, ETO üyeleri gıda sektöründeki son gelişmeleri takip etme ve bağlantılarına yenilerini ekleme imkanı buldu.

ETO ÜYELERİ KÜRESEL TEMSİLCİLERLE BULUŞTU
ETO heyeti Paris SIAL Uluslararası Gıda Fuarı kapsamında hem uluslararası gıda derneklerinin yöneticileri hem de Türk bürokratlarla ile bir araya geldi. T.C. Paris Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Müge Varol Ilıcak’ı makamında ziyaret eden ETO heyeti, Eskişehir’in gıda sektörü hakkında bilgi verdi. Eskişehir’in ihracat kapasitesini de aktaran ETO heyeti, Fransa Ulusal Gıda Endüstrileri Derneği Müdürü Stephane Dahmani ile de bir araya geldi. Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Selçuk Önder ile de temas gerçekleştiren ETO heyeti, Eskişehir’in gıda sektöründeki potansiyelini anlatarak, ihracatı geliştirmek için atılacak adımları değerlendirdi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi