Eskişehirspor taraftarı böyle tepki gösterdi! İşte o görüntü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı böyle tepki gösterdi! İşte o görüntü...
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon müthiş taraftar desteğiyle dikkat çekti. Ancak son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve şampiyonluk ihtimalinin ortadan kalkması, Eskişehirspor taraftarını da etkiledi. Peki Eskişehirspor yönetimi taraftarı yeniden nasıl kazanacak? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon müthiş taraftar desteğiyle dikkat çekti. Her maçta tribünleri dolduran Eskişehirspor taraftarları, takımlarına büyük bir destek verdi.

Ancak son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Eskişehirspor'un şampiyonluk ihtimali de ortadan kalktı. Bu durum taraftarları da etkiledi ve son maçta tribünler bomboş kaldı.

Çilimli Belediyespor ile oynanan prestij niteliği taşıyan maçta tribünlerin boş olması şaşkınlık yarattı. Maçın son dakikalarında ise zaman zaman futbolculara tepkiler yükseldi.

Eskişehirspor yönetimi bu duruma nasıl tepki verecek?

Eskişehirspor yönetimi, tribünlerin boş kalması ve futbolculara gelen tepkilere nasıl tepki verecek merak konusu. Yönetimden taraftarları sakinleştirecek ve geleceğe yönelik umut verici açıklamalar yapması bekleniyor.

 

Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi