Eskişehirspor kamp için Düzce'ye gitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kamp için Düzce'ye gitti
A
a

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ikinci etap kamp programı çerçevesinde Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'na gitti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ilk etap kampını tamamlayan siyah-kırmızılı futbolcular, iki günlük iznin ardından tesislerde toplandı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etap kampının kondisyon yüklemesiyle geçtiğini ve istedikleri transferleri yaptıklarını söyledi.

Oyuncuların ilk etapta çok arzulu bir kamp dönemi geçirdiğini dile getiren Özalan, şöyle konuştu:

"İkinci etap kampa gidiyoruz. Bu kampımız daha çok maç ağırlıklı olacak. Artık oyun sistemimizi uygulayabileceğimiz hazırlık maçları yapacağız. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar bizim için önem taşımıyor ama galibiyetler öz güven açısından önemli. Bu kampta iyi bir takım ruhu oluşturma sürecine giriyoruz. Bunda da son derece başarılı olacağımıza inanıyorum. Kariyer ve kalite açısından iyi oyunculara sahibim. Eskişehirspor'un hedefi bellidir. Adım adım hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi ümit ediyorum."

Özalan, bir gazetecinin transfer çalışmalarıyla ilgili sorusunu, "İyi bir iskelet kadromuz var ama bunu destekleyecek birkaç alternatif oyuncu üzerinde duruyoruz. Belki 1-2 pozisyonda yeni oyunculara sahip olacağız." diye yanıtladı.

Eskişehirspor Kulübü Genel Sekreteri Erdal Şahbaz da ikinci etap kampının hayırlı olmasını diledi.

İkinci etap kamp çalışmalarının, şampiyonluğun adımlarından birisi olmasını istediklerini belirten Şahbaz, "Transferlerimiz elbette ki olacak. Ancak çok iyi bir takım oluşturduk. Kampta eksiklerimizi görüp takviyeler yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Takım otobüsüyle Topuk Yaylası'na hareket eden siyah-kırmızılı kafileyi, kulüp çalışanları uğurladı.

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi