ESKİŞEHİR'E YAZ GELİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESKİŞEHİR'E YAZ GELİYOR
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görevli Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, hafta boyunca bölge genelinde sıcak ve güneşli bir havanın hakim olacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tarınç, geride bıraktığımız mayıs ayının bol yağışlı ve serin geçtiğini hatırlattı. Tarınç, “Bugün haftanın ilk iş günü, mayıs ayını da bitiriyoruz. Mayıs ayı bol yağışlı geçti. Geçtiğimiz Cuma günü 14-15 derecelerle üşüdük. Hafta sonu da 18 ve 20 dereceleri gördük. Mayıs ayını çok fazla hissetmedik. Yağışlarda uzun yıllar mayıs ayı ortalamasının epey bir üstündeyiz. Umarım bu çiftçiler adına yararlı olmuştur” dedi.

SICAKLIKLAR 30 DERECEYE KADAR ÇIKACAK 
Bugünden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde hafta sonuna kadar seyredeceğini aktaran Tarınç, “Bu hafta güneşli ve mevsim normallerinin epey bir üzerinde güzel bir hafta olacak. Geç de olsa sıcaklıklar 30 dereceye kadar yaklaşacak. Bu hafta sıcaklıklar gündüz 28, 29 ve 30 derecelerde olacak, gece sıcaklıkları ise 11, 12 ve 13 derecelerde seyredecek. Bugün ikindi saatlerinde kısa süreli bir sağanak yağış geçişi beklentimiz var. Onun dışında bu hafta sonuna kadar yağış beklentimiz yok” dedi.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görevli Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç ayrıca, salı günü Batı taraflarından orta kuvvette bir rüzgar beklentilerinin olduğunu, diğer periyotlardan ise hafif şekilde rüzgarlar esebileceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi