ESKİŞEHİR'DE OT YANGINI KORKUTTU

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESKİŞEHİR'DE OT YANGINI KORKUTTU
A
a

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte iki farklı noktada çıkan ot yangınları vatandaşlara kısa süreli panik yaşattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre yangınlar, Erenköy ve Sultandere mahallelerinde bulunan arazilerde meydana geldi. İlk olarak Erenköy Mahallesi’nde sıcak havadan dolayı kuru otların bulunduğu boş arazide yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını arazide bulunan eski bir eve sıçramadan kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. 

ÇAM AĞAÇLARININ BULUNDUĞU ORMANLIK ARAZİDE YANGIN
Bir diğer yangın ise Sultandere Mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide meydana geldi. Çam ağaçlarının olduğu alandaki kuru otların yandığını fark eden vatandaşlar, durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, çevredeki vatandaşlar ise mahallelerinde bulunan ormanlık bölgeye yetkililer tarafından bakım yapılmadığını ve her an başka yangınların çıkabileceğini öne sürdü. Vatandaşlar ayrıca gerekli bakım yapıldığında alanın vatandaşlar tarafından da kullanılabileceğine dikkat çekti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi