Eskişehir'de kiralık evler tükenmek üzere

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kiralık evler tükenmek üzere
A
a

Gayrimenkul danışmanı Cenk Sungur, üniversiteyi şehir dışında okuyan öğrencilerin kiralık ev ve apart bulmaları giderek zorlaştığını belirterek öğrencilerin ve ailelerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini belirtti.

Sütiş Eskişehir
LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, aileleriyle yaşadıkları il dışında bir üniversiteye gidecek öğrenciler şimdiden kiralık ev ve apart hizmeti veren özel yurtları yerleşmeye başladı. Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda yer bulamayan öğrenciler sebebi ile kiralık ev ile apartlar yoğun talep görüyor.

eskişehir kiralık ev

Eskişehir’da gayrimenkul danışmanlığı yapan Cenk Sungur, LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından kiralık evlerin hızla tükenmekte olduğunu söyledi. Özellikle üniversitelere yakın yerlerin tercih edildiğini vurgulayan Sungur, “Öğrencilerin en kolay ev kiralayacağı yer Eskişehir'dir. Kiralar da çok uygun, 350 TL'den başlıyor. Ancak özellikle son günlerde kiralık evler hızla azalıyor. Kaydını yaptırmaya gelen öğrenciler öncelikle yurtlara ve özel apartlara bakıyor. Yer bulamayanlar ise kiralık ev aramaya başlıyor” dedi.
Eylül ayı sonuna kadar kiralık evlerin tamamının tutulabileceğini belirten Sungur, “Kentimizdeki üniversiteleri kazanan öğrencilerimiz ve aileleri muhakkak güvenli ve uygun fiyatlı yerler bulmak isteyeceklerdir. Ancak bunun için ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyor. Bu şekilde devam ederse Eylül ayı sonuna kadar tüm kiralık evler dolmuş olacak” şeklinde konuştu.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi