ELBETTE DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ELBETTE DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Yeni teknik direktör Alpay Özalan ile şampiyonluğa koşacaklarını söyleyen Ünal, en kısa sürede başarıya koşacaklarına inandıklarını belirtti.

Hocamız çok istekli
ES TV’ye özel açıklamalarda bulunan Ünal, “3 yıllık bir projeyle geldi. Ana hedefimiz takımı Süper Lig’e taşımak. Kendisi çok heyecanlı ve istekli. Bizde aynı heyecanı paylaşıyoruz. Yeni sezonda layık olduğumuz yere dönmek istiyoruz. Düştüğümüz yerden hemen kalkmak  ve hemen dirilişe geçmek istiyoruz. Bunu yapabiliriz. Zorlu ve meşakkatli bir yoldayız, bu yolda önümüze çıkan engelleri kaldırmak istiyoruz” dedi.  

Taraftara da seslendi
Taraftara da seslenen Ünal, “Burada taraftara da önemli görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içinde sükunetle takımına sahip çıkmalı. Tribünlerde ağlayan taraftarlar hiç gözümün önünden gitmiyor. On ay sonra 7 gün 7 gece şampiyonluk kutlamaları yaşatma hayaliyle geldik. Bana göre bir şehrin takımı hangi ligde ise şehir de o ligdedir.  Bizler gelip geçiciyiz. Bu takımın gerçek sahibi taraftardır. Bu zor süreçte herkesten sabır ve destek bekliyoruz…” dedi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi