EĞLENCEYE DOYAMADILAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç EĞLENCEYE DOYAMADILAR
A
a

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde bu yıl 2.’si düzenlenen Kitap Kültür ve Sanat Günleri, eğlence programları ve imza günü ile sona erdi.

Sütiş Eskişehir
Üç gün devam eden etkinliklerin son gününde, Şebnem Sezer ve orkestrasının konseri, Bahattin Atak İmza Günü ve havanın yağışlı olması nedeniyle kapalı salona alınan sinema gösterimi yapıldı. Günün ilk etkinliğinde sahne alan Şebnem Sezer ve orkestrası öğrencilere görülmemiş bir coşku oluşturdu. Ortaokul ve lise öğrencileri ile bazı velilerin katıldığı konserde herkesi coşturan orkestra sahneden zor indi. Çılgınca eğlenen çocuklar eğlenceye doyamadı ve bu tür etkinliklerin sık sık yapılması temennisinde bulundu. Konserin sonunda sahneye çıkan Beylikova Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaya, teşekkür plaketini bir buket eşliğinde orkestranın ikinci solistine sundu.

Üç gün devam etkinlik süresince açık olan ve Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında imza günü için okurların karşısına çıkan Çizim, Çizgi Film, Çizgi Roman Üstadı ve Yazar Bahattin Atak, çeşitli il ve ilçelere ait Küçük Gezgin adlı kitaplarını imzalayarak hayranlarına ücretsiz olarak dağıttı. Kitaplar ilçelerle ilgili bilgileri çizim resimler eşliğinde okurlarla buluşturuyor. Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Bahattin Atak, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğin son gününde de ziyaretçilere gözleme, ayran ve ev yapımı tulumba tatlıları ikram edildi.
Üç gündür devam eden etkinlik, akşam yapılan ücretsiz sinema gösterimi ile sona erdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi