Dün 250 silah bulunmuştu bugünde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dün 250 silah bulunmuştu bugünde!
A
a

sküdar'da yaklaşık 250 adet kuru sıkı tabancanın bulunduğu boş arazide polisin incelemesi yeniden başladı. Sabahın ilk ışıklarıyla olay yeri inceleme ekipleri, silahların bulunduğu araziye geldi.

Sütiş Eskişehir
Üsküdar Burhaniye Mahallesi 4.Murat Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide dün bir ihbar üzerine yapılan kazı çalışmasında yaklaşık 250 adet işlevini yitirmiş kuru sıkı tabanca bulunmuştu. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, gece çalışmaları sonlandırmıştı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte polis ekipleri yeniden kazı çalışmasının yapıldığı araziye geldi. Olay yerin inceleme ekipleri, herhangi bir delilin gözden kaçmaması için alanda tekrar çalışma başlattı. Polis ekipleri,  

iş makinelerini de olay yerine çağırdı.

YİNE TABANCA BULUNDU

Burada metal dedektörlerle çalışma yapan polis ekipleri, bölgeye iş makineleri istedi. İş makinelerinin de gelmesiyle bölgede kazı çalışmaları da yeniden başladı.

Çalışmalarda tabancalar ve tabanca parçaları ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbalarına konarak, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar olaydan dolayı yaşadıkları şaşkınlıkları dile getirdi. Bir mahalle sakini, "Burası zamanında patika bir yoldu. Daha sonra beton yola çevrilmiş.

Tabii güzel olmuş demiştim ama bu olay yaşanınca şaşırdım. Bu tabancaların elle gömülmesi mümkün değil, muhtemelen dozerlerle falan yapılmış olabilir. Yaşananlara şaşırdım" diye konuştu.

'2010 SENESİNDE POLİS KIYAFETLİ BİR GRUP GÖMDÜ'

Çevre sakinleri, mahallelerinin çok sakin olduğu belirtirken kazı yapılan alanın tam karşısında oturan ve ismini söylemeyen bir kadının söyledikleri hareketliliğine neden oldu.

Evinin balkonundan gazetecilerin sorularını cevaplayan kadın, “2010 senesinde bu yol yapılırken polis kıyafetli bir grup, kamyonla ezip silahları gömdü. Gündüz vaktiydi. Gömdüler sonra yolu yaptılar" diye konuştu.

Kadınla röportaj yapmak isteyen basın mensupları binaya girdi. Fakat yaşlı kadın dairenin kapısını açmayarak kimseyle konuşmadı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi