Dil Bayramı'nda ev sahibi Tepebaşı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dil Bayramı'nda ev sahibi Tepebaşı
A
a

Dil Bayramı bu sene Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi ve Tepebaşı Belediyesi’nin ortak düzenlediği etkinlikle kutlanacak. 

Sütiş Eskişehir
1932’deki ilk Türk Dili Kurultayı’nın açılış günü dolayısı ile ülkemizde “Dil Bayramı” olarak kutlanan günün 84. yıl dönümünde Eskişehir’de gerçekleşecek etkinliklere Tepebaşı Belediyesi ev sahipliği yapıyor. 28 Eylül Çarşamba 17.00’da Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin sunuculuğunu Ali Nihat Yavşan yapacak. Dil Derneği Başkanı yazar Sevgi Özel, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Özmen’in açılış konuşmalarını yapacağı etkinlikte 84. Dil Bayramı Onur Ödülleri de sahibini bulacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şair Ahmet Telli, Tiyatro Oyuncusu Levent Üzümcü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Onur Ödüllerini alacak. Etkinlik Metin Uca’nın “Dilini Eşek Arısı Soksun” adlı tek kişilik gösterisi ile sona erecek. Etkinliğin ücretsiz davetiyelerinin Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nden temin edilebileceği belirtildi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi