Devler huzurunuzda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devler huzurunuzda
A
a

Yepyeni bir kadro kurarak şampiyonluk için yola çıkan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, yarın sezonun ilk karşılaşmasında Bursa Finalspor’u ağırlıyor.

Sütiş Eskişehir
AÜ İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak maç 17.00’de başlayacak.
 
Yeni bir ekip
Başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin büyük çabalarıyla baştan sona yeni bir kadro oluşturan temsilcimiz, şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyor. Nesine. com ile uzun zamandır görüşen ve her konuda mutabık kalan temsilcimiz çok sayıda katılımcının huzurunda sponsorluk anlaşmasını imzalayarak yeni kadrosu ve yeni ismiyle “Nesine. com Eskişehir Basket” olarak şampiyonluğa yürüyecek. Yarın 17.00’de başlayacak olan karşılaşma Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.
 
İyi hazırlandılar
Yeni transferleri ile birlikte sezonu 8 Ağustos’ta açan temsilcimiz Amerikalı Koç Brad Greenberg’in gelmesiyle çalışmalarını hızlandırdı. Giderek tempoyu artıran Eskişehir Basket ilk sınavını Ankara’da yapılan “Memduh Öget” özel turnuvasında verdi. Bazı oyuncularının hazır olmadığı, bazılarının ise sakat olması nedeniyle turnuvada gerçek gücünü gösteremeyen temsilcimiz daha sonra Antalya’da yapılan ve ilk resmi turnuva olan Federasyon Kupası’nda son derece başarılı maçlar çıkartarak grup ikincisi oldu.
 
Deneyimli, genç ve yıldız
Transferde son derece aktif olan temsilcimiz kadrosuna deneyimli, genç ve yıldız isimleri kattı. Özellikle Evren Büker, Buğrahan Tuncer, Cemal Nalga, Murat Göktaş gibi basketbol dünyamızın önemli isimlerini transfer eden Eskişehir Basket Sean Marshall ve Josh Duncan Amerikalı iki yıldızı da alarak kadrosunu güçlendirdi. Tamamen yeni oyunculardan oluşan ekip uyum sürecini kısa sürede atlatarak gerçek gücünü Antalya’daki Federasyon Kupası maçlarında gösterdi.
 
Eskişehir Basket-Finalspor
Yer: AÜ İki Eylül Spor Salonu
Saat: 17.00
Yayın: ES TV
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi