COŞKULU YIL SONU PROGRAMI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç COŞKULU YIL SONU PROGRAMI
A
a

Eskişehir Erkam Vakfına bağlı eğitim kurumlarından olan Şehbal Eğitim Kurumlarının yıl sonu programı coşkulu şekilde kutlandı. 

Sütiş Eskişehir
Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Ak Parti Eskişehir Milletvekili ve yeni Merkez Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Dr. Emine Nur Günay, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, İl Müftü yardımcıları Orhan Tosun, Şerife Hanım Altuner, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Cebeci, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Tepebaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez, Odunpazarı Halk Eğitim Müdürü Bülent Korkmaz, Erkam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sabit Güleryüz, Erkam Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, İl Telekom Müdürü Erhan Kaya, Diş Hastanesi Yöneticisi Dr. Seyit Ahmet Güllü, İl Dernekler Müdürü Nihat Bahar, Odunpazarı Halk Eğitim Müdürü Bülent Korkmaz, Osmangazi Üniversitesinden Prof. Dr. Selahattin Turan, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Erkam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Güleryüz, selamlama konuşması yaptı ve programı hazırlayan öğretmen ve dernek görevlilerine teşekkür etti. Ardından kürsüye gelen Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da kısa bir konuşma yaparak, bu güzel programı hazırlayan öğretmenlerimize minik öğrencilerimize ve eli emeği göz nuru birbirinden güzel el işleri ve el sanatları ürünleri hazırlayan kursiyerlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şehbal Eğitim Derneği Oyun Grubu çocuklarının birbirinden güzel söyledikleri ilahiler ve ardından sergiledikleri halk oyunları gösterileri ile program devam etti. Katıldığı kursta Kur’an-ı Kerim öğrenen yaşlı teyzeler, sevinç ve mutluluklarını ifade ederek emeği geçen herkese ve Şehbal Eğitim Derneği’ne teşekkür ettiler.

Program sonrası Kursiyerlerin hazırladıkları el işleri ve hat sanatları ürünlerinin sergisinin kurdele kesilerek açılışı yapıldı. Sergide ebru, tezhip, deri işleme, pasta tasarım yemek kursu, aşçı tasarım kursu, yemek kursu, çocuk bakım kursu, Arapça kursu, Kur’an-ı Kerim kursu gibi kurslarda eğitim gören kursiyerlerinin yaptıkları ürünlerin sergisi gezildi. Kursiyer hanımlar milletvekili Emine Nur Günay’a yaptıkları el il işi eserlerden çeşitli hediyeler takdim ettiler. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve kokteylin ardından sona erdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi