Cizre saldırısını kınadılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cizre saldırısını kınadılar
A
a

Eskişehirspor, bugün Şırnak'ta teröristlerce yapılan bombalı saldırıyı kınadı. 

Sütiş Eskişehir

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Eskişehir Hentbol ve Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasına bomba yüklü kamyonla düzenlenen terör saldırısını kınadı. 
 

Eskişehirspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu sabah saatlerinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen bombalı terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 11 polisimizin şehit olduğunu, çok sayıda yaralı polis ve vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şırnak'ta yaşanan bu terör olayını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz."
 

Eskişehir Hentbol Kulübü de terör saldırısını kınayan bildiri yayımladı. 

Terör örgütünün tüm Türkiye'yi üzen alçak bir saldırı gerçekleştiğini belirtilen bildiride, "11 polisimizin şehit olduğunu, çok sayıda yaralımızın olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Yaralı ve gazilerimize de acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." denildi.
 

Eskişehir Basket de konuya ilişkin açıklamasında, "Terör saldırısında ilk belirlemeler göre 11 polisimizin şehit olduğunu, çok sayıda yaralı polis ve vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu terörü lanetliyoruz. Alçakça düzenlenen, toplumumun huzurunu ve birliğini hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır." ifadelerine yer verdi.

Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi