ÇEYREK 200'E YAKLAŞTI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ÇEYREK 200'E YAKLAŞTI
A
a

AK Parti'nin kongre kararı almasıyla piyasalar hareketlenirken, 3 lira sınırına dayanan dolar/TL kuru, altın fiyatlarını da yükseltti.

Sütiş Eskişehir
Spot altının ons fiyatı geçtiğimiz üç seans boyunca yüzde 1.1 değer kaybetmesinin ardından bugün hafif artışlarla 1,280.20 dolardan işlem gördü. Küresel piyasalarda altn fiyatları büyük bir artış kaydetmese de dolar/TL kurunda yaşanan yükselişler nedeiyle Kapalıçarşı'da altının gramı 120 liradan, çeyrek altın 198 liradan satılıyor.

Altın küresel borsalarda yaşanan düşüşün de etkisiyle üç günlük kayıplarını sonlandırırken, doların değer kazanmasından dolayı sınırlı yükseldi ve 15 ayın zirvesinin altında seyrine devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmesi öncesinde uluslararası piyasalarda 2.8875 TL’den işlem gören dolar, kongre kararıyla 3 TL sınırına fırladı.

KANADA'DAKİ YANGIN PETROLÜ ARTIRDI

Brent ham petrolün varil fiyatı 70 sent değer kazanarak 45.32 dolara yükseldi. ABD türü ham petrol de yaklaşık 1 dolarlık artışla 44.69 dolar oldu.
Petrol fiyatları Kanada'da meydana gelen büyük bir yangının petrol üretim sahalarını etkilemesiyle beraber bugün yükselirken, Libya'da devam eden çatışmalar da fiyatlardaki artışa katkı sağladı.
Brent ham petrolün varil fiyatı 70 sent değer kazanarak 45.32 dolara yükseldi. ABD türü ham petrol de yaklaşık 1 dolarlık artışla 44.69 dolar oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi