BORCU AÇIKLAYIN

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BORCU AÇIKLAYIN
A
a

4 Haziran’da yeni başkanını seçecek olan Eskişehirspor’da başkanlık adaylığını resmi olarak kimse açıklamadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bunun nedeni olarak Es Es’in bilinmeyen borç yükünün olduğu ileri sürüldü. Başkan adaylarının net bir rakımı bilmedikleri için bu konuda adım atmadıkları ileri sürülüyor. Taraftar ve camia bir an önce Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan’ın kulübün ne kadar borcu olduğunu açıklamasını istiyor.

Kaynak arıyorlar
Küme düşen Eskişehirspor’da alacakları halen ödenmeyen Jordi Figueras, Anel Hadzic, Goran Causic ve Ali Şaşal için yönetim kaynak arayışını sürdürüyor. Defans oyuncusu Jordi’nin ödeme süresinin dolduğu ancak İspanyol oyuncunun Es Es’te kalmak istemesinden dolayı sözleşmesini tek taraflı fesih hakkını kullanmadığı öğrenildi. Hadzic, Causic ve Ali Şaşal’dan süre isteyen yönetimin haziran ayına kadar maddi kaynak bularak bu futbolcuları elden kaçırmak istemiyor.

Trabzon yolcusu
Alacaklarının zamanında ödenmemesi ardından Eskişehirspor ile olan sözleşmesini fesheden  Engin Bekdemir’in Trabzonspor ile masaya oturacağı iddia edildi. Engin Bekdemir’in Trabzonspor ile anlaşmaya sıcak baktığı belirtilirken Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın da bu futbolcunun kadroya katılması konusunda Trabzonspor yönetimine rapor verdiği gelen duyumlar arasında.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi