BİZ HALA BAŞKAN ARIYORUZ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİZ HALA BAŞKAN ARIYORUZ
A
a

P.T.T 1. Lig’de ki rakiplerimizin birçoğu transfer çalışmalarına erkenden başladı…

Sütiş Eskişehir
4 Haziran’da kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da başkanlık koltuğu için resmi olarak kimse aday olmadı. P.T.T 1. Lig’de ekipler sezon hazırlıklarına başlarken Es Es’te hala kimin başkan olacağı tartışılıyor.

Kriz yaşanıyor
Spor Toto Süper Lig’den düşerek büyük bir kaos ortamına giren Eskişehirspor, 4 Haziran’da yeni başkanını seçecek. Ancak Siyah Kırmızılı kulüp için henüz resmi bir başkan adayı çıkmadı. Bu belirsizlik camiayı tedirgin ediyor. Günler hızla geçiyor ve P.T.T 1. Lig ekiplerinde ki rakiplerimiz şimdiden yeni sezon çalışmalarına başladı. Kongrenin geç tarihte yapılması ise takıma zarar verecek.

Rakipler çalışıyor
Ligde Sivasspor, Boluspor ve Yeni Malatyaspor seçimli kongrelerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Diğer rakiplerden Balıkesir, Adana Demir, Bandırma, Ümraniye, Göztepe, Giresunspor transfer sezonunu dahi açtı. Ancak Eskişehirspor da transfer çalışmalarından önce başkanlık krizi yaşanıyor. Kongreye 4 gün kala kimsenin Eskişehirspor’a başkan adaylığını açıklamaması gelecek adına endişe yaratıyor.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ghepa 31 Mayıs 2016 14:03

Beyler ne icin Baskan arayisi icerisinde oldugunuzu anlamadim. Bu takimi calistirmak icin parali olmak gerekmiyor. Akilli olsun ve Bizansla iliskileri cok iyi olsun bakin bu takim nasil SAHLANIYOR. Icimizde o kadar cevherler var, bu cevherlerden bir tanesi Eskisehir.net ve kose yazari, adamlari taktir ettim. Sezonun daha basinda bu takim dusecek gelin kan degisimi yapin BULENT UYGUN bicilmis kaftan diye arap kiliklariyla beraber pozlar verilerek boy boy resimleri mansete tasidilar. Kimse dinlemedi Bence ne Halil ne Mesut nede digerleri. Bu takimin basina SUHI gelmesi gerekir. Adamin futbol anlayisi var, kose yazari, anladigim kadariyla bazi taraftar guruplariylada arasi cok iyi en onemlisi Istanbul medyasi ile iliskisi cok iyi duzeyde, GS, FB ve BJK ile iliskisi cok cok iyi bu takimlardan istedigi futbolculari alir. Bu kadar guclu aday dururken neden kufurle gonderilen adamlari yeniden aday sunuyoruz. En buyuk baskan adayi SUHI'dir destekleyin beyler YAKISIR... ES ES'IME.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi