BİN ALİ, İN ALİ!..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİN ALİ, İN ALİ!..
A
a

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yeni kurulan hükümet, 65. "Hükümet değil, 1. Saray hükümeti" dedi

Sütiş Eskişehir
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 65'nci hükümetin kuruluşunu, ''kurulan birinci saray hükümetidir" sözleriyle değerlendirdi. CHP lideri, "Davutoğlu getirmeyi biliyordu ama götürmeyi bilmiyordu, inali getirmesini de götürmesini de iyi biliyor" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

Şehidimizin cenazesine gittim. Şehit cenazelerine katılırız. Namazımızı kılarız, duamızı yaparız, hoca helallik ister helalliğimiz veririz. Her cenaze sonrasında acıları paylaşmak için bu bizim görevimizdir deriz. Şehit yakınları bazen sitem eder bize, bunları anlayışla karşılarız.

Dün Pendik'te bir şehit babası sitem etti. 'Neden bu terör bitirmiyorsunuz, inşallah bu son olur' dedi. Ziyaret ederiz, acılarını paylaşırız ama en zor iş şehit ailesiyle yan yana gelmektir.

Bir annenin feryadı yürek yakıyorsa o feryadı bütün dünya duyar. Öyle bir dönem yaşıyoruz ki babaların çocuklarını toprağa verdiği bir dönem yaşıyoruz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Acıların en büyüğüdür evlatların ölmesi.

Bu olayları hepimizin bilerek içselleştirerek görmesi lazım. Acılar paylaşıldığı zaman hafifler. Biz acıları da sevinçleri de paylaşacağız.

Başka analar ağlamasın diye bize sitem ederler. Ben bunların hepsini anlayışla karşılarım. Çünkü onların sitem etmeye hakları var.
Kaynak : Habertürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi