BAŞKONSOLOS HACIYEV'E PLAKET

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BAŞKONSOLOS HACIYEV'E PLAKET
A
a

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Ecz. Cavid Aydın, İstanbul’da düzenlenen ’28 Mayıs Bayramı’ resepsiyonuna katılarak, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mesim Hacıyev’e 'Hocalı Soykırımı Anı Ormanı Plaketi' takdim etti.

Sütiş Eskişehir
Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir eski İl Başkanı Ayhan Sezer ile birlikte Eskişehir'den İstanbul'a giderek, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen 28 Mayıs Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katıldıklarını söyledi. Aydın, “İstanbul Başkonsolosu olarak yeni göreve atanan Mesim Haciyev'e hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. İstanbul Başkonsolosu Mesim Haciyev'e, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği tarafından 2015 yılında Eskişehir'de yapılan Hocalı Soykırımı Anı Ormanı plaketini sunduk ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi vererek, kendisini Eskişehir'e davet ettik” dedi.

Düzenlenen geceye Azerbaycanlı sanatçılar, öğretim üyeleri, askeri akademide eğitim gören çok sayıda Azerbaycanlı komutan ve Azerbaycan dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi