Ahmet Ataç 15 02 2024

Başarının yolu mücadeleden geçer

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başarının yolu mücadeleden geçer
A
a

Eskişehir Basket'in oyun kurucularından Yunus Emre Sonsırma ES TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan basketbolcu, “Hiç bir başarıya mücadele etmeden ulaşılmaz. Bizde sahada bunu göstereceğiz” dedi.
 
“Aile ortamımız var”
Eskişehir'de günlerim çok güzel geçiyor. Takımın hepsi aynı apartmanda kalıyor. Güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Her şey yolunda gidiyor. Aile ortamımız var. Gayet güçlü bir kadroyuz. Hedefimiz 1. Lig'e çıkmak. Bunun içinde zamana ihtiyacımız var. Takım çok yeni. Herkes birbirine yeni yeni alışıyor. Bu uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatacağımıza inanıyoruz. Hem deneyimli hem de genç oyuncular var. Ama sonunda başarıya ulaşacağız. Buna tüm kalbimle söylüyorum. Eskişehir Süper Lig'e çıkacak.
 
“Çok iyi çalışıyoruz”
Bu lig gerçekten çok zor bir lig. 5 senedir bu ligde oynamıyorum. Çok sert bir lig burası. Birçok önemli isim üst ligden bu lige transfer oldu. Rakiplerimizde çok iyi transferlere imza attı. İşimiz kolay olmayacak. Bunu biliyoruz. Ama biz çok iyi çalışıyoruz. Arkadaşlarımız inanılmaz efor sarf ediyor. Oynadığımız hazırlık ve kupa maçlarında maçın son saniyesine kadar savaşıyoruz. Bunu devam ettirdiğimiz sürece başarıya ulaşacağız. Hiç bir başarıya mücadele etmeden ulaşılmaz. Bizde sahada bunu göstereceğiz.
 
“Hedefim Euroleague”
Kupada zor takımlarla eşleştik. Maçlarımı oldukça zor geçiyor. Ama biz iyi bir takımız. Kalan maçlarımızı kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Zaten takımdaki herkes bunu istiyor. Eskişehir Basket'e kupa ve kupalar kazandırmak istiyoruz. Ben Euroleague'de mücadele etmeyi çok istiyorum. İnşallah bunu Eskişehir Basket'te başarırım. Avrupa'da Eskişehir Basket'i temsil etmeyi hayal ediyorum. Çünkü bu şehir bu taraftar bunu hak ediyor. Bunu başaracak potansiyele sahip bir şehirde olmaktan dolayı da çok mutluyum.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi