BANDO ES ES'E EŞLİK ETTİ HAYRAN BIRAKTI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BANDO ES ES'E EŞLİK ETTİ HAYRAN BIRAKTI
A
a

Eskişehir Beylikova ilçesinde Kitap Kültür ve Sanat Günleri'nin başlaması sebebi ile düzenlenen kortej yürüyüşüne, Bando Es Es’in çaldığı parçalarla oynayan, havlayıp uzun süre müzisyenleri takip eden sokak köpeği damgasını vurdu. 

Sütiş Eskişehir
Beylikova Kaymakamlığı ile Beylikova Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Bando Es Es’in başını çektiği yürüyüş korteji ile başladı. İlçe merkezinden başlayıp, Beylikova Spor Salonuna kadar uzanan 2 kilometrelik yürüyüş boyunca bir köpeğin, Bando Es Es’in çaldığı parçalara havlayarak eşlik etmesi ve sürekli yanlarında durup uzaklaşmaması güzel görüntülere sahne oldu.

Korteji takip eden köpeğin, görevli polisin bütün çabasına rağmen bando Es Es’in çevresinden bir an olsun ayrılmaması, zaman zaman havlaması bazen zor anlar yaşatsa da, bu durum etkinliğe ayrı bir renk kattı. Kortejin güvenliğini sağlamakla görevli polis memurlarının uzaklaştırma çabalarına ve yol kenarında yemesi için vermeye çalıştığı ekmeğe aldırış etmeyen köpek, yürüyüşün sonuna kadar grubu takıp etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi