×

BİZ HALA BAŞKAN ARIYORUZ

P.T.T 1. Lig’de ki rakiplerimizin birçoğu transfer çalışmalarına erkenden başladı…

4 Haziran’da kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da başkanlık koltuğu için resmi olarak kimse aday olmadı. P.T.T 1. Lig’de ekipler sezon hazırlıklarına başlarken Es Es’te hala kimin başkan olacağı tartışılıyor.

Kriz yaşanıyor
Spor Toto Süper Lig’den düşerek büyük bir kaos ortamına giren Eskişehirspor, 4 Haziran’da yeni başkanını seçecek. Ancak Siyah Kırmızılı kulüp için henüz resmi bir başkan adayı çıkmadı. Bu belirsizlik camiayı tedirgin ediyor. Günler hızla geçiyor ve P.T.T 1. Lig ekiplerinde ki rakiplerimiz şimdiden yeni sezon çalışmalarına başladı. Kongrenin geç tarihte yapılması ise takıma zarar verecek.

Rakipler çalışıyor
Ligde Sivasspor, Boluspor ve Yeni Malatyaspor seçimli kongrelerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Diğer rakiplerden Balıkesir, Adana Demir, Bandırma, Ümraniye, Göztepe, Giresunspor transfer sezonunu dahi açtı. Ancak Eskişehirspor da transfer çalışmalarından önce başkanlık krizi yaşanıyor. Kongreye 4 gün kala kimsenin Eskişehirspor’a başkan adaylığını açıklamaması gelecek adına endişe yaratıyor.