AKÇAY VE ÇANAKKALE TURUNA ÇIKTILAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AKÇAY VE ÇANAKKALE TURUNA ÇIKTILAR
A
a

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde eğitim alan engelli bireyler, Akçay ve Çanakkale’ye düzenlenen geziye katıldı. 

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği gezide, engelli bireyler aileleri ile birlikte eğlenceli bir tatil geçirdi. Akçay’da doğa yürüyüşleriyle başlayan gezi, Çanakkale turuyla devam etti. Engelliler Koordinasyon Merkezi eğitmenleri ve görevlilerinin gözetiminde Çanakkale Şehitliği’ne giden bireyler, burada anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirerek Eskişehir’e döndü.

Düzenlenen geziyle alakalı konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye olarak bir takım geziler gerçekleştirdiklerini belirtti. Ataç, “Hep derim, Tepebaşı’nda Anıtkabir’i ve Çanakkele’yi görmeyen tek bir yurttaşımız kalmayacak. Engelli bireylerimizi de hiçbir zaman unutmuyoruz. Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde gerekli çalışmalar yapılıyor. Gerek Montaj Atölyesi gerekse Gökkuşağı Kafe’de engelli kardeşlerimiz hem eğitim alıyorlar hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Olabildiğinde engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Ailelerin de ne kadar fedakarca ve zorlu bir yaşam sürdürdüklerinin fakındayız. Bu nedenle onların kısa zaman dilimlerinde de olsa eğlenceli zaman geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Tepebaşı Belediyesi her zaman engelli dostlarımızın yanında” ifadelerini kullandı.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi