ACILI BABA 15 YAŞINDAKİ KIZINI ARIYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ACILI BABA 15 YAŞINDAKİ KIZINI ARIYOR
A
a

Kayseri'de yaşayan 15 yaşındaki Ebru Aydın, 11 Temmuz'dan bu yana bulunamıyor.

Sütiş Eskişehir
Kızının, internetten tanıştığı Afyonkarahisar Işıklar köyünde yaşayan biri tarafından tehditle kaçırıldığına inandığını söyleyen Baba Hasan Aydın, "Haziran ayının birinde böyle bir olay daha yaşanmıştı ama biz gidip Afyonkarahisar çocuk şubesinden alıp getirdik kızı. Kızımın tehdit edildiğine inanıyorum. Kızı ailesi ile tehdit etmiş olabilirler diye düşünüyorum ama kendi ağzından duymadığım için de kesin bir şey diyemiyorum" dedi.

"KIZIMA KIZGIN DEĞİLİM"

Emniyet'e gerekli başvuruları yaptıklarını da söyleyen Hasan Aydın, "Şahısla telefonla görüştüğümde kızımın yanında olmadığını başka bir arkadaşına gitmiş olabileceğini, kendisinin de işinde gücünde olduğunu söyledi. Emniyete başvurduk ama onlar da artık ellerinden başka bir şey gelmediğini söylediler. Emniyet ayrıca gerekli yerlere yazı yazdıklarını ama hiçbir cevap alamadıklarını söyledi. Ayrıca Işıklar Köyü Muhtarlığı'ndan da cevap alamıyorum. Ayın 11'inden beri kızımdan hiçbir haber almadım. Yetkililerden ricam bir an önce kızımı bulsunlar. Kızıma da kızgın değilim yaşının küçüklüğüne veriyorum. Ne olduysa da oldu artık mecburen bir çare bulacağız." ifadelerini kullandı.

Baba Hasan Aydın, kızını görenlerin ya da nerede olduğuna dair duyum alanların, kendisine, 0546 676 8449 numaralı telefondan ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : haberler
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi