3 bin kadın kandil için bir araya geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 3 bin kadın kandil için bir araya geldi
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesinin, Regaip Kandili dolayısı ile düzenlediği buluşmaya 3 bine yakın belde evi kursiyeri katıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Batıkent’te düzenlenen Regaip Kandili özel buluşmasına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın yanı sıra, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri ile 3 bine yakın Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kursiyeri katıldı. Buluşmada dualar okunurken bir de sema gösterisi düzenlendi.

Burada konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da yoğun yaşandığı, üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diliyor, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kadınlara ithafen konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise, “Mübarek aylara girdik. Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Öncelikle üç aylarımız ve mübarek kandilimiz hayırlı uğurlu olsun. Hikmet, bereket, rahmet payı olan üç aylarda ve onun en önemli gecesi olan Regaip gecesinde dua edeceğiz hep birlikte. Birlik, beraberlik içinde yaşamak için dualar edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi